Arbëri

Kurti: Me SHBA-në ndajmë vlera, orientime e interesa të përbashkëta

Albin Kurti me ndihmes administratoren e USAID, Erin McKee
Foto: Driton Paçarada\KOHA
 

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka thënë se ndihma që USAID i ka thënë Kosovës deri më sot kap vlerën e mbi 1 miliard dollar.

Kurti në konferencë për media me ndihmës administratoren e USAID-it, Erin E. McKee, tha se për çdo dollar të dhënë, populli i Kosovës dhe institucionet janë mirënjohëse.