Arbëri

Rritet numri i ankesave për keqpërdorim të kartelave bankare

 

Banka Qendrore e Kosovës (BQK), nëpërmjet një sqarimi për media, ka siguruar qytetarët se sektori bankar është i sigurt dhe nuk ka nevojë për panik.

Por numri i ankesave që ka pranuar BQK-ja nga qytetarët për keqpërdorim të kartelave bankare, këtë vit është rritur krahasuar me vitet e kaluar. Gjatë vitit 2022, për keqpërdorim të kartelave bankare janë ankuar 44 qytetarë.