Arbëri

KE-ja kritikon Malin e Zi e Maqedoninë që nuk i kanë vënë viza Kosovës

 

Komisioni Evropian në raportin nën mekanizmin për pezullim të vizave, u ka dhënë vërejtje Malit të Zi dhe Maqedonisë së Veriut që nuk kanë bashkërenduar regjimin e vizave me atë të Bashkimit Evropian.

Komisioni ndër të tjera ka përmendur se si shtetasit e Kosovës vazhdojnë të udhëtojnë pa viza në këto vende.