Arbëri

Michel: BE-ja më e sigurt dhe e begatë me Ballkanin Perëndimor në të

Charles Michel
 

Presidenti i Këshillit Evropian, Charles Michel, ka thënë se kanë shënuar historinë në mbledhjen BE-Ballkan Perëndimor të organizuar sot në Tiranë.

“Është mbledhje historike, gjatë së cilës shënuam historinë, pasi për herë të parë kjo mbledhje u organizua në Ballkan Perëndimor. E ardhmja e fëmijëve tanë do të jetë më e sigurt dhe më e begatë me Ballkanin Perëndimor brenda BE-së. Kjo bindje e përbashkët na bashkon”, tha Michel në konferencë të përbashkët për media pas Samitit.