Arbëri

Qeveria kritikohet se me nismat ligjore po tenton ta kapë shtetin

 

Në diskutimin e organizuar të martën nga Grupi për Studime Juridike dhe Politike (GLPS) dhe Instituti i Kosovës për Drejtësi (IKD), me temën “Reforma në Administratën Publike”, deputeti i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), Besnik Tahiri, ka akuzuar Qeverinë se me Ligjin për zyrtarët publikë po tenton ta kapë shtetin.

Në tryezën e organizuar në kuadër të “Javës kundër korrupsionit”, me panelistë nga partitë politike dhe nga shoqëria civile, Qeveria u akuzua për shumicën e nismave të fundit.