Arbëri

Tërhiqet shorti për partitë në zgjedhjet në veri

 

Është tërhequr shorti i numrave për partitë pjesëmarrëse në zgjedhjet që do të mbahen për kryetarë dhe asamble të katër komunave në veri të Kosovës.

Iniciativa Qytetare-Mitrovica do të garojë me Betim Osmanin në Komunën e Mitrovicës së Veriut me numrin 111.