Arbëri

Procedohet në Kuvend nisma për tërheqjen e trustit

 

Komisioni për Buxhet ka shqyrtuar në parim Projektligjin për plotësimin dhe ndryshimin e Ligjit për Fondet pensionale të Kosovës, më të cilin është kërkuar tërheqja e 30% të kursimeve pensionale të qytetarëve.

Projektligji është përcjell për shqyrtim në seancë. Për kanë votuar 4 deputetë, kundër 3, ndërsa 2 kanë abstenuar.