Arbëri

AAK: Në këtë krizë, tërheqja e Trustit është zgjidhje e drejtë

 

Shefi i Grupit Parlamentar të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Besnik Tahiri, ka kërkuar nga deputetët e Kuvendit që ta mbështesin kërkesën e qytetarëve për tërheqjen e 30% të kursimeve pensionale.

Në mbledhjen e Komisionit për Buxhet, Punë dhe Transfere, Tahiri u shpreh se e vetmja mënyrë për t’ua lehtësuar pak jetesën, është tërheqja e Trustit.