Arbëri

Zyrtarët e KQZ-së hezitojnë t’i organizojnë zgjedhjet në veri

Foto: Driton Paçarada / KOHA
 

Burim Ahmetaj, kryeshef i Sekretariatit në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve, ka thënë se komisionet komunale të zgjedhjeve nga komunat veriore kanë theksuar se e kanë të pamundur të veprojnë në objekte që menaxhohen nga strukturat ilegale dhe jo komunat.

Në mbledhjen e KQZ-së të enjten pasdite, Ahmetaj ka thënë se këta zyrtarë kanë deklaruar se në rrethanat aktuale, të tensioneve dhe shpërthimeve të shok-bombave qe disa ditë në veri, nuk do të shkojnë për ta organizuar procesin e zgjedhjeve për kryetarët e katër komunave në veri. Në deklaratë ata, sipas Ahmetajt, kanë thënë se në pyetje është siguria fizike.