Arbëri

Nëpërmjet qasjes digjitale, Kosova synon ta rrisë numrin e turistëve të huaj

 

Oda e Hotelerisë dhe Turizmit e Kosovës ka promovuar projektin “Made in Kosova”, i përkrahur nga Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, me të cilin synohet rritja e numrit të turistëve të huaj në Kosovë. Kryetari i Odës të Hotelerisë dhe Turizmit ka thënë se projekti do t’u dërgohet të gjitha ambasadave të huaja në Kosovë.

Kosova po tenton që të rrisë numrin e turistëve të huaj.

Oda e Hotelerisë dhe Turizmit e Kosovës ka prezantuar projektin përmes një platforme digjitale me të cilin do të promovohen vendet me vlerë turistike te ne.