Arbëri

Hyseni: Jo rrallë gjatë historisë në Ballkan, një plumb i shkrepur ka shënuar fillimin e një lufte

 

Ish-ministri i Punëve të Jashtme, Skënder Hyseni, ka vlerësuar se presidentja Vjosa Osmani, dhe kryeministri, Albin Kurti, duhet të marrin vendim për shtyrjen e zgjedhjeve në veri.

Ai ka theksuar se presidentja Osmani nuk ka qenë në dijeni për potencialin shpërthyes në veri para se të shpallte datën e zgjedhjeve për kryetarë të katër komunave veriore.