Arbëri

Hoti tregon se si Kosova mund ta anulojë marrëveshjen për Asociacionin

 

Ish-kryeministri Avdullah Hoti, tani deputet i Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK), ka theksuar se Qeveria e Kosovës duhet të marrë vendim për ta sjellë në Kuvend anulimin e marrëveshjes për Asociacionit, të nënshkruar nga Kosova dhe Serbia në Bruksel.

“Ligji e përcakton si mundet Kosova të tërhiqet nga një marrëveshje ndërkombëtare. Qeveria duhet të marrë vendim për këtë dhe ta sjell në Kuvend. Tash duhet kaluar nga fjalët në vepra, ndryshe quhet mashtrim”, ka shkruar Hoti në Facebbok.