Arbëri

Scholz: Anëtarësimi i vendeve të Ballkanit në BE është në interes të Gjermanisë dhe Evropës

Olaf Scholz
Foto: AP
 

Kancelari gjerman Olaf Scholz ka vlerësuar se anëtarësimi i gjithë Ballkanit në Bashkim Evropian është në interes të Gjermanisë dhe Evropës.

Scholz ka thënë se është i lumtur që është kthyer dinamika në procesin e anëtarësimit të gjashtë vendeve të Ballkanit Perëndimor.