Arbëri

Europol me aksion kundër grupeve kriminale në 28 vende, përfshirë edhe Shqipërinë

Foto ilustrim
 

Një operacion masiv i koordinuar nga Europoli në 28 vende të botës, përfshirë Shqipërinë ka shënjestruar 59 grupe kriminale që trafikonin ilaçe të keqpërdorura, falsifikuara dhe substanca dopingu.

Në aksionin policor të drejtuar nga Franca, Greqia, Italia dhe Spanja kanë marrë pjesë si forca të rendit, ashtu edhe zyrtarë të doganave, raporton TCh.