Arbëri

Saranda Ramaj e KOHËS merr çmim për mbrojtje të të drejtave të fëmijëve

Foto: Driton Paçarada / KOHA
 

Gazetarja Saranda Ramaj e Grupit KOHA është fituese e çmimit vjetor për gazetari në fushën e mbrojtjes së fëmijëve, nga koalicioni i organizatave joqeveritare për Mbrojtjen e Fëmijëve në Kosovë (KOMF).

Ramaj mori çmimin me serinë e hulumtimeve për keqpërdorimet që u janë bërë fondeve për trajtim jashtë vendi, për pacientët e sëmurë rëndë. Në këtë seri, u bënë publike shkeljet e të drejta të fëmijëve dhe abuzimi i fondeve të parashikuara për ta.