Arbëri

MPJ-ja: I kemi votat e konfirmuara për pranim në Këshill të Evropës

 

Zëvendësministri i Ministrisë së Punëve të Jashtme, Kreshnik Ahmeti, ka thënë se votat e Kosovës për pranim në Këshill të Evropës janë konfirmuar në nivele të ndryshme. Ka deklaruar se janë ende në fazën e parë të pranimit.

Kosova pati aplikuar për pranim në Këshill të Evropës më 12 maj. Por Ahmeti ka theksuar se pranimi në këtë organizatë është proces relativisht i gjatë dhe kompleks.