Arbëri

Protestë për Kosovën para Ambasadës së Serbisë në Tiranë

 

Shoqëria civile në Shqipëri ka protestuar para ambasadës së Serbisë në Tiranë për situatën e krijuar në veri të Kosovës. Në protestë u kërkua që Qeveria e Shqipërisë të kushtëzojë marrëdhëniet me Serbinë.

“Ne jemi një. Të gjitha trojet shqiptare janë me ty Kosovë”, “Trepça dhe Ujmani janë pasuri të Kosovës”, ishin disa nga pankartat që protestuesit shpalosën. Me thirrjet ‘Kosovë-Shqipëri ne jemi 1’, me flamuj kombëtarë dhe parulla në mbështetje të Kosovës, protestuesit janë mbledhur para Ambasadës së Serbisë.