Arbëri

Jakurti: Tregtarët kanë keqpërdorur situatën e rritjes së çmimeve

 

Eksperti i ekonomisë, Edison Jakurti, ka thënë se tregtarët në Kosovë e kanë keqpërdorur dhe manipuluar situatën e rritjes së çmimeve.

Jakurti në një intervistë në “60 Minuta” të KTV-së ka theksuar se vendeve si Kosova i përcaktohen çmimet nga faktorët e tjerë ndërkombëtarë, por pranon se ka pasur manipulime edhe nga tregtarët.