Arbëri

Hovenier uron që 2023-a të sjellë zgjidhje që u shërbejnë nevojave të kosovarëve

 

Ambasadori i SHBA-së në Kosovë, Jeffrey Hovenier, ka shprehur urime për vitin e ri.

Në emrin e tij ka uruar që 2023-a t’u sjellë qytetarëve të Kosovës paqe dhe zgjidhje që u shërbejnë nevojave të tyre.