Arbëri

Kurti: Shkëmbimi i territoreve ka dështuar si projekt, por jo edhe si ide

 

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka thënë se shkëmbimi i territoreve si projekt ka dështuar, por si ide ende ekziston.

Në një intervistë për Al Jazeeran, ai ka thënë se ky projekt nuk do të ndodhë sepse është formulë për luftë dhe vazhdimi pro kësaj ide, ka shtuar ai, nuk çon në përparim të marrëdhënieve të Kosovës dhe Serbisë.