Arbëri

25 vjet burgim për dy të akuzuarit për vrasjen në “Bon Vivant”

 

I akuzuari kryesor për vrasjen e Rr.U. në lokalin “Bon Vivant” në Prishtinë, Masar Gërdovci është dënuar me 18 vjet burgim për vrasje të rendë në bashkëkryerje dhe me 1,500 euro gjobë për armëmbajtje pa leje.

Gjykata ndaj Gërdovcit ka shqiptuar edhe dënim plotësues për konfiskimin e armës e cila dyshohet të jetë përdorur për kryerjen e veprës, raporton “Betimi për Drejtësi”.