Arbëri

KTV-ja rikthen “Konfrontin” në format të ri

 

“Ajo që mund të them tash për tash është se ka kohë që po mendojmë për konceptin e këtij emisioni dhe tashmë kemi arritur te versioni final. Për emër të emisionit kemi rikthyer atë të njërit prej emisioneve të para të KTV-së ku janë konfrontuar argumentet, idetë e qëndrimet e figurave të ndryshme vendimmarrëse në shoqërinë tonë”, ka thënë Mimoza Koprani-Muçaj, nën drejtimin e së cilës vjen “Konfronti”, çdo të martë, të mërkurë dhe të enjte, prej orës 20:10

“Konfront” vjen në Kohavision. Skema programore e televizionit më të besueshëm në vend, prej të martës, pasurohet me emisionin qendror në prime-time. Tri herë në javë, prej orës 20:10, “Konfronti” do të jetë adresa kryesore e trajtimit të temave aktuale, analizave e përgjigjeve për çështje të ndryshme të skenës politike dhe sociale në vend. Por, jo vetëm. Tashmë çdo gjë është gati që emisioni nën drejtimin e Mimoza Koprani-Muçajt të debutojë.

Gazetarja e redaktorja shumëvjeçare e KTV-së ka pranuar të zbulojë edhe disa detaje të emisionit.