Arbëri

Vuçiqi ulet i vetëm në takimin e liderëve të Ballkanit Perëndimor në Davos

 

Presidenti serb Aleksandar Vuçiq u ul i vetëm dhe i ndarë nga të gjithë liderët në panelin për Ballkanin Perëndimor, të mbajtur si pjesë e Këshillit të Forumit Ekonomik në Davos të Zvicrës të enjten.

Në panel ishin të pranishëm liderë nga Ballkani Perëndimor, përfshirë edhe kryeministrin e Kosovës, Albin Kurti.