Arbëri

Rrahmani: VV-ja po e dëmton veten, në fund do ta paguajë faturën

Foto: KTV
 

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Eman Rrahmani, ka thënë se kjo parti po e dëmton veten me disa lëvizje të brendshme. Sipas tij, në fund kjo parti do ta paguajë vetë faturën e dëmit...

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Eman Rrahmani, ka thënë se në fund të mandatit, do t’i vlerësojë qëndrimet dhe të vendosë nëse duhet vazhduar edhe një mandat me Lëvizjen Vetëvendosje. Ai ka thënë në Interaktiv të KTV-së të enjten se nëse është pengesë e punës së Lëvizjes Vetëvendosje në Kuvend, do të tërhiqet në fund të mandatit, por që kjo sipas tij, mbetet të shihet në vazhdim.

“Kur ta përfundoj mandatin do të bëj llogari cilat kanë qenë arritjet e mandatit, nëse kam qenë pengesë, nuk do të marrë pjesë në asnjë listë zgjedhore. Nëse shoh që ka qenë i dobishëm mandati im, edhe do të angazhohem”, ka deklaruar Rrahmani.