Arbëri

Perteshi: “Wagneri” në Ballkan, bashkëpunëtor i Serbisë për destabilizim

 

Skender Perteshi nga Qendra kosovare për studime të sigurisë, ka deklaruar se grupi “Wagner” është aktiv edhe në Ballkanin Perëndimor, me qëllim që Perëndimit t’ia destabilizojë situatën.

Ai ka thënë të enjten në Interaktiv të KTV-së se “Wagneri” rus operon me direktiva të presidentit Vladimir Putin, me qëllimin që Kosovën dhe vendet e Ballkanit Perëndimor t’i mbajë nën tension dhe konflikt.