Arbëri

KOHA shpall konkurs

 

Grupi KOHA shpall konkurs për punësimin e një gazetari/eje për emisionin “038” dhe për punësimin e një montazheri/eje.

KOHA shpall konkurs,

për punësimin e një gazetari/eje të interesuar për problematikat e politikat e pushtetit lokal, në emisionin “038”.