Arbëri

Komunat kërkojnë që të pezullohet vendimi për rivlerësimin e pronave

FOTO: Driton Paqarada/KOHA
 

Bordi i Asociacionit të Komunave të Kosovës (AKK) kërkon nga Ministria e Financave, Transfereve dhe Punës (MFTP) që vendimi për rivlerësimin e pronave të pezullohet dhe që qytetarët e Republikës së Kosovës të paguajnë vlerën e faturës së tatimit në pronë për vitin 2023 ashtu siç e kanë paguar në vitin 2022.

Përmes një komunikate për media të shtunën, Bordi i AKK-së thotë se nuk është PRO rritjes së tatimit në pronë.