Arbëri

Rilind Gërvalla zgjidhet drejtor i RTK-së për kanalet shqip

 

Bordi i Radio Televizionit të Kosovës (RTK) ka zgjedhur të martën Rilind Gërvallën drejtor të RTK-së për kanalet shqip (1,3 dhe 4).

Bordi ka bërë të ditur se ai është zgjedhur në këtë pozitë me tetë vota për dhe asnjë kundër.