Arbëri

Haziri: Asociacioni është kompetencë e institucioneve të Kosovës

 

Nënkryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Lutfi Haziri, është deklaruar pas përfundimit të takimit për Asociacionin në Ambasadën Amerikane.

Ai ka thënë se Asociacioni i komunave me shumicë serbe është kompetencë dhe përgjegjësi kushtetuese vetëm e institucioneve të Kosovës, e në radhë të parë të Qeverisë.