Arbëri

Gërvalla i quan propagandë ndërlidhjet me pushtetin

 

Drejtori i zgjedhur i RTK-së, Rilind Gërvalla, deklaroi se është i indinjuar nga ato që i ka cilësuar sulme, pasi u zgjodh në krye të këtij institucioni publik. Ai deklaroi të martën se do të ndërmarrë rrugë ligjore “për të gjitha përpilimet e pasakta në emrin tim”.

Ai tha se ka shërbyer në RTK për 23-vjet, si gazetar, drejtues i lajmeve ndërkombëtare dhe i këmbimit të lajmeve në ndërlidhje të RTK-së.