Arbëri

Vitia takon ambasadorin e Luksemburgut në Kosovë, diskutojnë për shëndetësinë

 

Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia, të martën ka pritur në takim ambasadorin e Luksemburgut në Kosovë, Eric Dietz.

Sipas një komunikatë për media të Ministrisë së Shëndetësisë, në qendër të diskutimit në takim ishte mbështetja e Qeverisë së Luksemburgut në periudhën 4 vjeçare, siç theksohet veçanërisht në fuqizimin e kapaciteteve ekzistuese në sektorin e shëndetësisë si dhe në digjitalizimin e proceseve.