Arbëri

Opozita akuzon VV-në për “kapje të RTK-së”

 

Partia Demokratike e Kosovës dhe Lidhja Demokratike e Kosovës e kanë akuzuar partinë në pushtet, Lëvizjen Vetëvendosjen, se e ka “kapur” televizionin publik të Kosovës (RTK) me zgjedhjen e Rilind Gërvallës si drejtor të ri të kanaleve shqip të RTK-së.

Sipas PDK-së, kryeministri Ablin Kurti e ka instaluar nga sot militantin shumëvjeçar të VV-së si drejtor të RTK-së.