Arbëri

Kurti: Populli i Kosovës bashkëndien me kauzën e popullit afgan për demokraci

Albin Kurti - Gazetar afgan
 

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka pritur në takim katër gazetarët afganë që arritën të hënën mbrëma në Kosovë.

Kurti ka thënë se populli i Kosovës bashkëndien me kauzën e ty re dhe të popullit afgan për demokraci, respektim të lirive dhe të drejtave të njeriut.