Arbëri

Qeveria miraton dy vendime, përfshirë atë ku përcaktohet vlera e koeficientit të pagave për sektorin publik

Foto: KOHA
 

Qeveria ka mbajtur të martën mbledhjen e 122-të të saj në mënyrë elektronike, ku ka miratuar dy vendime.

Në njoftimin e Zyrës së Kryeministrit thuhet se njëri prej vendimeve që është marrë për ai për ndryshimin dhe plotësimin e Programit Legjislativ të Qeverisë së Republikës së Kosovës për vitin 2023, ku me propozimin e Ministrisë së Financave, Punës dhe Transfereve është përfshirë në Programin Legjislativ për vitin 2023 edhe Projektligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit Nr. 08/L-193 mbi Ndarjet Buxhetore për Buxhetin e Republikës së Kosovës për Vitin 2023.