Arbëri

Spanca: Rreth 800 mijë euro humbje nga dështimi i AKP-së që të ruajë vlerën e pronave me qira

 

Auditorja e përgjithshme, Vlora Spanca, ka deklaruar se Agjencia Kosovare e Privatizimit ka dështuar të rrisë dhe të ruajë vlerën e pronave dhe aseteve të cilat i ka nën administrimin e saj, duke thënë se 40 për qind të mostrave të testuara kanë rezultuar me parregullsi dhe se humbja potenciale nga ky keqmenaxhim është rreth 800 mijë euro.

E ftuar të mërkurën në “60 Minuta” të KTV-së, Spanca ka thënë se kjo vlerë mund të jetë edhe më e lartë për shkak se nuk është bërë hulumtimi i çmimit të tregut.