Arbëri

Krasniqi: Sonte vetëm Kurti mund ta bëjë gjumin i qetë dhe i lumtur

 

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Memli Krasniqi, ka thënë se vendimi i Qeverisë që koeficienti të ketë vlerë prej 105 eurosh, është thirrje për rritje të numrit të qytetarëve që dëshirojnë të largohen nga vendi.

Krasniqi ka thënë në një postim në Facebook se me këtë vendim, vetëm kryeministri Kurti mund ta bëjë gjumin i qetë dhe i lumtur, duke shtuar se ai ia ka rritur pagën vetes.