Arbëri

Sonja Biserko: Nuk duhet të ketë Asociacion të tipit Republika Srpska

 

Presidentja e komitetit serb të Helsinkit, Sonja Biserko është shprehur kundër formimit të Asociacionit në Kosovë, sipas modelit boshnjak, të quajtur Republika Srpska.

Biserko deklaroi se Kosova duhet t’i përmbahet Kushtetutës dhe ligjeve të saj.