Arbëri

Serwer - Cholletit për takimin me Daçiqin: Të gënjesh vetveten nuk është politikë e mirë e jashtme

 

Analisti amerikan dhe eksperti për Ballkan, Daniel Serwer, i ka reaguar këshilltarit të lartë në Departamentin Amerikan të Shtetit, Derek Cholletit, që në Twitter njoftoi për takimin me ministrin e Jashtëm të Serbisë, Ivica Daçiq, për të cilin tha se “u rikonfirmua miqësia e kahershme SHBA-Serbi” dhe se janë diskutuar përpjekjet për promovim të paqes e sigurisë në rajon.

“Të gënjesh vetveten nuk është politikë e mirë e jashtme”, ka qenë komenti i Serwerit për postimin e Cholletit.