Arbëri

KRU “Prishtina” apelon konsumatorët t’i ruajnë pajisjet nga ngrirja

 

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” u ka bërë thirrje konsumatorëve që të kujdesen për tubacionet dhe ujëmatësit pasi për shkak të temperaturave të ulëta, mund të ngrihen brenda pak orëve.

KRU-ja shkroi të dielën se do t’i ndihmojë konsumatorët në parandalimin e dëmtimit të pajisjeve.