Arbëri

Mot i ftohtë edhe të martën në Kosovë

 

Kosova do të ndikohet nga masat e thata të ajrit me origjinë nga pjesa veriore e kontinentit. Këto masa të ajrit do të kushtëzojnë mot të ftohët dhe me temperatura tipike dimërore.

Sipas Institutit Hidrometeorologjik të Kosovës (IHK), do të ketë ngrica, prandaj pjesëmarrësit në komunikacion duhet të kenë kujdes të shtuar.