Arbëri

Tri familje nga Kosova ishin në zonën e goditur nga tërmeti të hënën në Turqi

Foto: AP
 

Tri familje nga Kosova kanë qenë duke qëndruar në zonën e goditur nga tërmeti në mëngjesin e 6 shkurtit.

Ministria e Punëve të Jashtme dhe Diasporës ka thënë për KOHËN se po në këtë zonë i pranishëm ishin edhe një ekip i mundësve kosovarë.