Arbëri

Mehaj takon përfaqësues të NATO-s, ofron ndihmë për trajnim të ushtarëve ukrainas

 

Ministri i Mbrojtjes së Kosovës, Armend Mehaj, është takuar në selinë e NATO-s me ambasadorin e Britanisë së Madhe në këtë institucion, David Quarreyn dhe me përfaqësues tjerë.

Mehaj ka shprehur gatishmërinë që FSK-ja të ofrojë ndihmë për Ukrainën, duke trajnuar ushtarët ukrainas në fushën e deminimit, kërkim-shpëtimit dhe eliminimit të materialeve të rrezikshme.