Arbëri

Kuvendi cakton taksat vjetore të Trustit

Foto: Alban Bujari - KOHA
 

Kuvendi i Kosovës në seancën e së mërkurës ka miratuar vendimin për caktimin e taksave vjetore për vitin 2023 për Fondin e Kursimeve Pensionale.

Bazuar në rekomandimin e Komisionit për buxhet, taksa investuese për vitin 2023 do të jetë 0.32 për qind e mjeteve dhe taksa oepracionale prej 0.05 për qind e mjeteve.