Arbëri

Shefat e shteteve të BE-së pritet të diskutojnë për dialogun Kosovë-Serbi

 

Raportet mes Kosovës dhe Serbisë do të jenë temë diskutimi në samitin e shefave të shteteve apo qeverive të BE-së, që do të zhvillohet të enjten dhe të premten në Bruksel.

Në fund të këtij samiti pritet të miratohen konkluzat, ku do t'i jepet mbështetje edhe propozimit evropian për normalizimin e raporteve mes Kosovës dhe Serbisë.