Arbëri

Besnik Tahiri: Amerikanët nuk duan të jenë gjithmonë në rolin e zjarrfikësve

 

Shefi i Grupit Parlamentar të AAK-së, Besnik Tahiri, ka treguar disa prej mesazheve kryesore që kanë marrë nga zyrtarët amerikanë gjatë vizitës në SHBA.

Tahiri ndër të tjera ka thënë se mesazhi është se sa më tepër të jemi prezentë në Washington, aq më shumë Kosova afrohet me Amerikën dhe se “amerikanët nuk kanë dëshirë që gjithmonë me qenë në rolin e zjarrfikësve, për të menaxhuar kriza”.