Arbëri

Hykmete Bajrami flet për “skandalin 3.5 milionë eurosh në AKP”

Hykmete Bajrami
 

Deputetja e LDK-së dhe ish-ministrja e Financave, Hykmete Bajrami, në seancë në Kuvend ka folur për një skandal “3.5 milionë eurosh në AKP”.

Bajrami ka thënë se më 30 dhjetor të vitit të kaluar nga llogaria e AKP-së janë ekzekutuar 3.5 milionë euro, me urdhër të një gjykate që nuk ishte kompetente.