Arbëri

Miratohet Ligji për Byronë e Konfiskimit të Pasurisë së Pajustifikueshme

Foto: Alban Bujari/ KOHA
 

Deputetët kanë miratuar Ligjin për Byronë Shtetërore për Verifikimin dhe Konfiskimin e Pasurisë së Pajustifikueshme, me 66 vota për.

Lidhja Demokratike e Kosovës ka mbështetur ligjin, kurse partitë e tjera nuk kanë marrë pjesë në votim. Ndërkaq, Partia Demokratike e Kosovës paralajmëroi se të njëjtin do të dërgojnë në Gjykatën Kushtetuese.