Arbëri

Shasha: Nesër Këshilli i Ministrave të BE-së aprovon liberalizimin e vizave nën “pikën A”

Foto ilustrim
 

Këshilli i Ministrave të Bashkimit Evropian do të aprovojë liberalizimin e vizave për Kosovën nën “pikën A”, në diskutimet që do të mbahen të enjten dhe të premten në Bruksel.

Kjo u bë e ditur nga drejtori i Institutit EPIK, Demush Shasha, i cili ka publikuar agjendën e Këshillit të BE-së mbi këto diskutime legjislative më 9 dhe 10 mars.