Arbëri

LDK-ja kërkon shkarkimin e Haxhiut

 

Lidhja Demokratike e Kosovës ka kërkuar shkarkimin e ministres së Drejtësisë, Albulena Haxhiut, pas vendimit të Gjykatës Kushtetuese për rrëzim të Ligjit për Këshillin Prokurorial të Kosovës.

Të premten, kjo gjykatë vendosi, pas pretendimeve të ngritura nga LDK-ja dhe PDK-ja, që ta rrëzojë ligjin duke thënë se ai bie ndesh me disa nene të Kushtetutës.