Arbëri

Familjarët e personave të zhdukur në luftë të paqartë me Marrëveshjen e Ohrit

 

Përfaqësuesit e shoqatave të të zhdukurve në Kosovë po e konsiderojnë si shumë të paqartë dakordimin ndërmjet Kosovës dhe Serbisë në Ohër, sa i përket deklaratës për Personat e Zhdukur me dhunë gjatë luftës. Sipas tyre, është “marrëveshja me e mirë nga të këqijat”

Ata po ashtu shprehen skeptik se shteti serb do të bashkëpunojë në zbardhjen e fatit të personave të zhdukur gjatë luftës.